Tüm Versiyonu Göster : Söyle Söyleyebilirsen Hakkındaki Genel Paylaşımlarınız
Söyle Söyleyebilirsen Hakkındaki Genel Paylaşımlarınızı bu başlık alltında yapabilirsiniz.
sharon84
27.01.2008, 22:18
süpper bi yarışma ,, çok eğlenceli görünüo,, benide çağırdılar gitmediğime pişmanım:not_i::fighting29:
merhabalar..acun bey, bence söyle söyleyebilirsen adlı yarışma sizin formatınıza hiç uygun değil..bugüne kadar yaptığınız her programı takdirle izledim, ve acun ılıcalı imzasını duyduğumda,yine bizi ekrana bağlıyacaklar demekten alamadım kendimi..ama bu söyle söyleyebilirsen adlı yarışma bence diğerlerine göre çok basit,nasıl diyim pek içe sinmiyor izlerken....özür dilerim ama inanın çok üzüldük:(:(..ezhar..
Şu anda izliyorum mükemmel olmuş tebrikler :) Özellikle önde oynayan kızlar var ya onlara bayıldım.Hakkını vermişler resmen yarışmanın :)
misselftr
27.01.2008, 22:41
ben de yarısmayı duydugumda gecenlerde bi kanalda benzerini gordugum yarısmanın benzeri olucagını ve cok sevmicegimi dusunmustum ama gercekten acun ılıcalı productions imazlı bütün yapımlar gibi bu da izleyene cok keyif veren bi yarısma olmus gercekten de tebrikler
kaderim303
27.01.2008, 22:52
cokk eqLenceLi cok hareketLi süper bi yarısmaaa ewde yerimisde duramadk maa aiLe cosuyoruss ama bi ricam war hafta ici 17,15 bnm qibi caLısanLAr icin uyqun deiL mümkünsee saati biras daa qece aLın kacırmak istemiorumm ! simdiden tesekkürLEr basarıLarınısın dewamını bekLiorumm
Ses sistemi rezaletti Acun abi eğer bu tür yıldızları programına çağırmaya devam edeceksen iyi bir ses sitemi döşemeni öneririm.
aynen yazdığınız gibi ses sistemi felaketti süper şarkılar ses sisteminden dolayı inanılmaz kötü geliyordu insalalh bugece parçaları özüne uygun dinleyebiliriz...
ses sistemi,programın yarım bırakılması ve canlı olmaması dışında süper bir geceydi ,yazılan yorumların çoğuna katıldığımı söyleyebilirim.bu geceninde süper geçeceğine inanıyorum(ses sistemi düzelirse) ilgililere ltf...
acun abi gene yaptın yapacağını süper bi yarışma daha getirdin bizlere bakalım bir sonraki yarışman ne olacak çok merak ediyorum:D
Eğlenceli bir yarışma olmuş; tabii her bölümünde bugünkü yarışanlar kadar pozitif elektrik verecek insanları bulmanız da gerekiyor..
Umarım yayın saati çalışanlar düşünülerek daha mantıklı bir saate çekilebilir :)
İkinci olarak da dansçı kızlar çok gereksiz geldi bana..
aleyna55
27.01.2008, 23:35
bende çok beğendim süper olmuş.emeğinize sağlıkkkk
((m£lt£m))
27.01.2008, 23:39
ayyy bayıldım süper ötesi,cok kopuk harika..Acun abi yine harikasın harikasın harikasınnnn :)) Format süper.Daha önce Burak Kut sunmustu aynı formatı ama inanın 1 kez bile izlemedim,cok sıkıcydı hareket yoktu.Bu süper olmus yerimde duramadım desem yeridir :) Acunun formatına yakısmadı diyenleri anlamıyorum,Acunun belli bi formatı varda en büyük fanı olan benmi bilmiyorum,adam yenilikçi,sürekli aynı yerde sayıklamıo,deişik formatlar deniyo hepsindede basarılı..yurtdısında begendigi türk halkınında begencegini düşündügü formatları alıo türkiyeye getiriyo buda onlardan biri..program süpermi süper eglencelimi eglenceli kalitelimi Acun=Kalite ztn ee daha istiyosunuz ;) valla ben canıgönülden tebrik ediyorum basarıların daim olsun ;)
vaveyla8
28.01.2008, 00:26
bu güne kadar izlediğim en eğlenceli yarışmaydı. çok zevk aldım. acun sağol vallahi sende olmasan Türkiyede izlenecek program yok. bi senin programların için açıyorum TV yi. emeğine sağlık...
güzel bir yarışma eğlendirici cıvıl cıvıl... orkestra mükemmel tebrik ediyorum herkesi.
oldukça eğlenceliydi :) yarışma programından ziyade eğlence programı tadındaydı.
:sad53:
EVET EGLENCELİYDİ COK GÜZELDİ AMA CEKTİKLERİMİZİ BİZE SORUN...
BAKALIM BU GÜN 17:15TE YAYINLANAN PROGRAM BİZİM Mİ OLACAK...
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
talihsizlik olmuş senin için :icon_frown: iyimser olacak olursak ilk program oluşunun verdiği aksaklıktır diyelim. sen finale kalabilmişmiydin ?
proje güzel...bizde ailece izledik eşlik ettik şarkılara..
önce acun abiya sonra behsat uygur'a ve yapım ekibine saygılar
tatlı_kız_
28.01.2008, 13:09
beni çağırdınız patronumu inandıramadım acun bey gelemedim yarışmaya
bende beni arayan kişiyi prodüksiyonu aradım ama açmadı sölicektim söleyemedim
belki başka çekime aktarırlar die çok pişmanım keşke işten kaçsaymışım
benim kadar şarkı dinleyen varmıdır ya dün aşkam bütün sorulan şarkıları
ezbere söyledim off
tatlı_kız_
28.01.2008, 15:06
herşeye rağmen acunu sevdiğim için susuyorum ve bekliyorum
ararlar inşallah :(
tam oturmadı yarışma ama daha iyi olcak acun olur da olmaz mı????
hedonist
28.01.2008, 17:02
bence çok hoştu daha önce başka kanalda benzeri yapılmıştı ama tutmadı bn bunun tutacağına inanıorum işin içinde acun ılıcalı warsa yürür bu program bence :)bnde başwurdum ama seçilirmiyim bilmiorum :)
gerçektende çok güzel walla bende çok beyendim
((m£lt£m))
28.01.2008, 17:49
Yarışma güzel...
Yanlız bu yarışma sadece genç kesime hitap ediyor yani varmısın yokmusun gibi her yaşı kapsamıyor dün akşam babam izleme şansı verdi bu yarışmaya ama çabuk sıkıldı kanal değişti:not_i:çünkü ona hitab etmiyodu biraz avupai yani çok çılgın herkes dans ediyor bağrıyor filan.Acun güzel şeyler yapmaya çalışıyosun ama bu yarışma çok tutmayacak sırf senin hatrına izledim:Açıkçası ben çok beğenmedim senin için hayırlısı olur inşallah
kendin demişsin avrupai die ;) işte buyüzden Acunu tebrik ediyorum harika b program olmus.ama tabi türk seyircisi alısmıs tvlerde aglayan zırlayan insanları görmeye bunlar garip gelio..onlar insanlar için normal olmus,ama asıl normal olanı bu..cok cılgın cok kopuk harikanın ötesinde bişi olmus..izlerken cok egleniyorum...ve bu yarısma Varmısın Yokmusunu bile gecebilir ;)
kareteci
28.01.2008, 17:50
ya ben birşe y sorucam yarışmadaki vokaller hakkında bilgi alabilirmiyiz resimleri flan ...
duyguseko
28.01.2008, 17:51
aman allahım yarışmayı izledim şimdi ne çok heycanlanmışım da farkında degilmişim...
ve cok tuhaf cıkmışım neden se anlayamadım...
((m£lt£m))
28.01.2008, 17:51
Sevğili Acun Söyle Söyleye Bilirsen Içi Boş Bir Proğram Olmuş . Seni Seven Ve Başarili Olmani Isteyen Biri Olarak Sana önerilerim Var . Her şeyden önce Ordaki Vokallerin Yerine Popüler Sanatçilari Konuk Edip Vokalleri Onlara Yaptira Bilirsin örneğin Nilifer O Gün O Yarişmacilar Onun şarkilari Ile Yarişsin Hatta Bir De Bayan Bir Sunucu Ilevesi Ile Iki Grupta Bayanlar Ve Erkekler Olarak Yariştirip Finalde Bir Bayan Ve Bir Erkek Birakabilirsin Ha Bu Arada Varmisin Yokmusunu Yaptiginin Gibi Bir Studyoda Yaparsan Daha Sicak Bir Hava Verir Insanlara Insanlar Ordaymiş Gibi Yarişmayi Yaşarlar Ewlerin Debu şekli Ile Yani şu An Ki Formatla Fazla Bir Izleyicisi Olmayacaktir . Oktay Kurt 0532 665 54 53
kusura bakmada okurken bile sıkıldım.Eglenceli kopuk yarısmayı ne hale getirmeye getirmissin fikirlerinle.
((m£lt£m))
28.01.2008, 17:58
aman allahım yarışmayı izledim şimdi ne çok heycanlanmışım da farkında degilmişim...
ve cok tuhaf cıkmışım neden se anlayamadım...
canım ben sonuna yetiştimde sen su demet akalının 2 sarkısını bilemeyen kızmısın :s varya cıldırdım resmen nası bilinmez o sarkılar die:))
ışıklardan dolayı tuhaf cıkmıssındır cnm,bende varmısın yokmusuna seyirci olarak gittigimde tvde kendimi gördüm ve kendimi tanımam baya bi zamanımı aldı :D cok kötü cıkıo gercekten :)
ya ben birşe y sorucam yarışmadaki vokaller hakkında bilgi alabilirmiyiz resimleri flan ...
evet arkadaslar, vokallerin isimlerini bilen var mi?
baris i taniyoruz...murat'in soyadi nedir?
fbligirl86
28.01.2008, 18:04
arkadaşlar beni söylesöyleyebilirsenden çağırdılar yarına ama kendime hiç güvenmiyorum varmısın yokmusunu istiyorum ben yarın gitmezsem ondanda aramazlarmı gitmeyince noluyo yarın neden gelmedin diye arıyolarmı acil cevap lütfen
((m£lt£m))
28.01.2008, 18:05
evet arkadaslar, vokallerin isimlerini bilen var mi?
baris i taniyoruz...murat'in soyadi nedir?
esmer kısa saclı olan kısın adı ''Hale Tulgar'' ..
daha önce Yavuz Seckinle Joker isimli program sunmuslardı..
_HaNDSoMe_
28.01.2008, 18:24
DuYGu Bu aRaDa SaNKi HeYeCaNDaN KaYBeTTiN GiBi GeLDi :))
aYRıCa BaZı SaRKıLaRı DiNLeRKeN BiLe BaZı KeLıMeLeR BaSKa KeLiMe GiBi GeLiYoR.SeNDe KuRBaNı oLDuN:)))))
melis1989
28.01.2008, 18:30
Duygu ve Tilbe tebrikler ikiniz de çok başarılıydınız:)
Duygu biraz daha heyecanlıydı sanki...belki son turun vermiş olduğu heyecan olmasaydı daha çok bilirdi:)
Aynı şekilde Tilbe de finalde heyecanlanmasaydı eminim 50.000YTL'yi alırdı:)
Bence acunun yapmış olduğu her program tek kelimeyle süperrrrrr......
özii_gs_cimbom
28.01.2008, 21:14
SAĞLIK OLSUN BEN ŞARKI SÖYLEYECEK BİR YER BULDUM YAA O YETER BANA GERİSİ BONUS DU ZATEN:)
İNSANIN GÖNLÜ ZENGİN OLSUN ÖNEMLİ OLAN:):)
güle güle harca cnmm ben özlem cok seker bir kızsın ayrıca:img-curlers: sesin hakkında yorum yapmıorum:img-curlers:
Enesphoto42
29.01.2008, 11:22
Bence 4LÜ 5li Turlarda Kolay şarkılar sorsunlar
Yani Populer Pop yada Eskilerden Populer şarkılar sorsunlar
Finalde Yani Para Kazanma Bölümünde En zor şarkıları sorsunlar
O zaman Kimin Şarkı bilgisi veya Ezber Bilgisi İyi Anlarız...
Yarışma Güzel ama Reklam araları çok fazla zaten turların toplamı çok az sürüyor bence 5 tur reklam verilmesin final bölümüne kadar 10-15 dkkalık reklam verilebilir...
duyguseko
29.01.2008, 13:02
Duygu ve Tilbe tebrikler ikiniz de çok başarılıydınız:)
Duygu biraz daha heyecanlıydı sanki...belki son turun vermiş olduğu heyecan olmasaydı daha çok bilirdi:)
Aynı şekilde Tilbe de finalde heyecanlanmasaydı eminim 50.000YTL'yi alırdı:)
teşekkür ederim arkadaşım :bye:
pazar günkü bölümü neden tekrar veriyolar acaba:icon_idea:
smtUltraslanBh
29.01.2008, 17:55
Sarışın vokaL de dehşet ses var
InFeCToR
30.01.2008, 06:51
şimdilik ben pek sevmedim bu yarışmayı sanki :not_i:
belki seyrettikçe fikrim değişir:img-wink:
Güzel program güzel izleyin seversiniz :)
e_endless_5
30.01.2008, 10:08
çok eglenceli bence ben eglenerek seyrettim sanki ben yarışıyorum:)
Enesphoto42
30.01.2008, 10:37
Bugün 17.:15'de Söyle Söyleyebilirsen var ama özet mi yeni bölüm mü bilemedim ...
Tam benlik bir yarışma aslında. Benim gibi şarkı söylemeyi seven herkese uygun.
Bir şekilde içinde -kamera önü ya da arkası fark etmez- Acun'un olduğu her programı izledim bugüne kadar ve hepsi de birbirinden müthişti. Buna "Var mısın Yok musun" da dahil. Türkiye'nin en doğal, en sıcakkanlı ve nedendir bilinmez bence en güvenilir yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalıdır. Ancak bu en son programı biraz sıradan buldum açıkçası, daha önce de yapılmış bir yarışma (en azından çok benziyor Nükhet Duru ve bir erkek sunuyordu),onun dışında dediğim gibi Acun'un programları her zaman farklı olmuştur benim gözümde, hep "ilk" leri denemiştir ve başarılı olmuştur. Program ve format seçimindeki başarısını kişiliğiyle, insanlığıyla perçinleyerek Türk izleyicisinin gönlünde taht kurmuştur. "Söyle Söyleyebilirsen" yarışması da hoş aslında ama belki de işin içinde Acun ve ekibi olduğundan beklentilerim daha farklıydı ve bu yüzden biraz hayal kırıklığı yaşadım diye düşünüyorum...Yine de ekipteki herkesin eline koluna sağlık diyorum...
girlmaliye
30.01.2008, 15:37
yarışma bencede çok tatlı bende katılmakk istiyorumm alın beniii:img-curlers:
_HaNDSoMe_
30.01.2008, 18:57
BeNCe VoKaLiSTLeRi DaHa iYi SeCMeLiLeR...SaRıSıN VoKaLiST HaRiC DİGeRLeRiNiN SaRKıYı YaKaLaMa ToNu Ve SöYLeYiS TaRZı HiC GüZeL DiiL.
ooouuuzzz
30.01.2008, 20:13
belki yarışmayla bütünüyle alakalı olmayacak ama site için vokalistler vs şeyler hakkındada bilgilendirme yapılabilirmi_?
DeLiHuYsUz
30.01.2008, 20:44
yarışma herşeyiyle dört dörtlük bence!!!!!!!Acun'un imzası olduğu hangi yarışma kötü oldu kiii_???*:img-wink::img-wink::img-wink:
Enesphoto42
30.01.2008, 23:08
Yarışma iyide..
Finalde yani 50.000 kazanma bölümünde neden kolay şarkı soruyorlar anlamış değilim...
Diğer bölümlerde kolay sorsunlar,Final bölümünde zor sorsunlar böylece kimin şarkı bilgisi daha fazla anlamış OlUrUz... :icon_shadeicon_s:
eskiden televizyon izlerken kananl kanal gezip ne izlicez die kara kara düşünürdük şimdi yarışmayı zevkle izliyoruz.Yarışma süper özellikle ki biz ailece izliyoz o kutucuklar açıldığında resmen yarışmacı bizmişiz gibi bi üzülüp bi gülüyoruz böyle bi yarışma düzenleyip sununanlara tşk edip saygılarımızı sunuyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz
arkadaşlar neden iyi olan yanlarını düşünmüyorsunuz... öğle vakitlerinde yayımlanan bayan programları dahamı iyi bugune kadar cıkmıs olan en kalıtelı yarısmalardan birisi ve yıne Acun abı sayesınde bu da yeterlı bence sorun dansçılar ise bunu yarısmaya genel olarak yansıtmayınız lütfenn
murat_797
02.02.2008, 15:37
çok güzel bir yarışma ama her gün çıksa çok iyi olur
cHoKPiShBiSeY
03.02.2008, 14:10
Bende Başvurdum Bu Yarişmaya Annem şarki Ezberle Diyor Ahahahha :) Sanki Seçilecem Bu Arada Geçen Yarişmada Benim Ilk Okul Arkadaşim Vardi Ayşenur çok şaşirdim Ahu Ahu Ahu Sesi Iğrençmiş Bilmiuordum Neyse Darisi Başima Sefdim Ben Burayi Acn Abi Bi Kiyak Geçersin Artik Bana Ahahah :)
zeytin48
03.02.2008, 14:32
Böyle bir yarışmanın olmasına sevindim izlemesi keyifli oluyor ama şarkı sözü bilmek ve söylemek gerektiren bir yarışmayı Behzat Uygur'un sunması bana pek uygun gelmedi bu konuyla ilgili birinin sunması gerektiğini düşünüyorum müzikle ilgili olmama rağmen bu nedenle yarışma pek hoşuma gitmiyor kopukluklar olduğunu hissediyorum
söyle söyleyebilirsenn gerçekten eğlenceli bir yarışma televizyon fobim olduğundan katılmayı düşünmüyorum ama orda olmak eğlenceli ve güzeldir sanırımm:)
ShooKoGirL
04.02.2008, 16:49
bence yarışmanın çok eksiği var öncelikle vokaller hiç iyi değil şarkıları yanlış söylüyorlar yarışmanın amacına ters bence :( sonra saatleri çok saçma sapan zamanlara koymuşlar 17:15'de yarışma mı yayımlanır. çalışan kesim hiç izleyemiyor.daha aklıma gelen ve yazmaya üşendiğim çokkkk şey var :)
Bence vokaller gayett iyii
Özellikle Ilkerrrrrrrrr :)
duyguseko
04.02.2008, 17:12
begenilerek izlenmesi güzeellll:img-wink:
tektellikemenc
04.02.2008, 18:06
duygu sende telefon nosu varmi yarismanin? normalde salı günü yarısacam ama bi aramak istiyom gitmeden .arariz dediler ama ses seda yok yarin sabahmi acaba:))
Death Machine
05.02.2008, 14:18
Acun abi gerçekten yaptığın yarışmaları gerçekten severek izliyorum bu da eğelenceli bir yarışma fakat biraz daha pasif kalmış biliyorum belki Türkiyede çok seveni yok ama pop şarkı tipi yerine rock yapsanız daha güzel olurdu diğer şarkı yarışmalarından daha güzel olduğu kesin ama senin projelerinin içinde biraz pasif kalmış yeni projelerini dör gözle bkliyoruz
Saygılar
MUSTAPHA
06.02.2008, 09:58
Bencede Super Bi Yarisma Programi Ormus Yine Ama Bence Tek Eksigi Acun Ilicalinin Olmamasi Olmus:(
Güzel Bir Yarişma Acun Yaparda Güzel Olmazmi Yani Neyse Behzat çok Güzel Sunuyo,acun Hayrani Olarak Gönül Isterki Hep Acun Sunsun Ama Onuda Anlamak Lazim Yoruluyo Tabi Canim Benim
ugur mus
07.02.2008, 21:01
süper bir yarışma inanılmaz egleniyorsunuz herkese tavsiye ederim ben yarıştım inanılmaz eglendim bence yarışmacı olarak sson zmanların en eglenceli yarışlması bu kadar iddalı konusuyorum
yarışmanın bir bölümünde tam hatırlamıyorum kıraç endamın yeter şarkısının sıralaması yanlış yapıldı daha söylenmesi gereken söz varken hemen nakarata geçildi bu yüzdednde yarışmacının aklı karıştı çünkü ekranda izlerken bende karıştırdım kıracın söylediği gibi değildi
axess_kızı
09.02.2008, 13:26
bncede enes arkadaşıma katılıorum şeyda ve açelya en iiileri bnm görüşüme göre tabi herkesin zevkine göre değişir...
şeydanın bnce yabancı şarkıları ve dansları çok süper yerinde duramıo şarkılar söylenirken açelyadan zaten hiç bahsetmiorum çünkü o bitane bnce ikiside süperrrlerrr...;)
Enesphoto42
09.02.2008, 13:35
bncede enes arkadaşıma katılıorum şeyda ve açelya en iiileri bnm görüşüme göre tabi herkesin zevkine göre değişir...
şeydanın bnce yabancı şarkıları ve dansları çok süper yerinde duramıo şarkılar söylenirken açelyadan zaten hiç bahsetmiorum çünkü o bitane bnce ikiside süperrrlerrr...;)
Saol... Yorumuma katıldıgın için
Şeyda Ve Açelya Kaset çıkarsın...
Forever Şeyda Forever Açelya
Söyle Söyleyebilirsenin en iyi vokalleri... :icon_shadeicon_s:
Süper bi yarışma Acun ılıcalıyı kutluyorum keyifle izliyoruz...
anısudereal
11.02.2008, 18:07
bencede yarışma süpperrr olmuş acun bi tanesin sen:character411:
tektellikemenc
11.02.2008, 22:57
ben yarısacaktım ya sıradaki cekimde kesin yayından kaldırılır zaten :)))
programların tekrarlarını buraya bi yere yüklese birileri kendi programımı izlemek istiyorum kaydetmedim de napcamm:icon_frown::icon_frown::icon_frown:
senin olduğun görüntü var elimde istersen gönderebilirim...
hayalett
13.02.2008, 17:11
ya söyle söyleyebilirsene ne oldu çok merak ediyorum .... güzel gidiyordu.yavaş yavaş ama emin adımlarla... bu konuda cevap bekliyoruz.
axess_kızı
13.02.2008, 17:26
ya hakkaten bnde çok mrk ediorum ya valla bir haftadan beri bekliorum ama onun yerine tatlı hayat die bi diziyi yayınlıolar yaaa kaldırıldımı yoksa biri bi bilgi verirse çok iii olucak valla ama bitmesin ya bnce süperdi yarışma...
rengin&rengin
14.02.2008, 13:53
bende bitti diye düşünüyorum çünki behsat uygur kendi show programı yapıcak kardesiyle birlikte
Bittiğini sanmıyorum eğer bitmiş olsa başvurularda biter ama başvurular devam ediyor.
Enesphoto42
14.02.2008, 13:54
Bittiğini sanmıyorum eğer bitmiş olsa başvurularda biter ama başvurular devam ediyor.
Yayın akışında Yok ama söyle söyleyebilirsen...
rengin&rengin
14.02.2008, 13:56
Yayın akışında Yok ama söyle söyleyebilirsen...
Evet yok ama tamamen kaldırılmış olsa başvurularda kapanır belki yeni düzenlemeler falan yapıyorlardır:img-wink:
Enesphoto42
14.02.2008, 13:57
Evet yok ama tamamen kaldırılmış olsa başvurularda kapanır belki yeni düzenlemeler falan yapıyorlardır:img-wink:
Anasayfadaki başvuru doldurum yeri aktive edilmiyorki
Çünkü aktive olsa Var mısın yok musun çok yakında videosu olmaz :icon_shadeicon_s:
müqebarak
14.02.2008, 14:30
:not_i:evet qüsel yarısma 4 bölümde yarısmacıydım ama heyecanım yüzünden en son elendim ee kısmet diilmiş ama gerçekden güsel bi yarısma sadece cekimleri cok uzun sürüo okadar:):img-cray:
axess_kızı
14.02.2008, 15:21
bence yine devam edebilir kapansaydı gerçektende arkadaşlarında söylediği gibi söyle söyleyebilirsenin linkleri olmazdı başvuru formuda kaldırılırdı yani form aktive edilmiyebilir bi süre durdurdular bnce yarışmayı şarkılar bitti heralde :D bide programın sunucusu yeni bir yarışma yapıomuş bnce onun yarışmasını aksatıcak bi yarışma olmaz heralde söyle söyleyebilirsen ikisinide idare eder die düşünüorum ....
Enesphoto42
16.02.2008, 13:51
arkadaşlar; hani görünen köy klavuz istemez veya balık baştan kokar derler ya; ben bu yarışmanını pek tutacağını sanmıyorum.(programı yapan ve çalışanlar hariç);sadece ekranda seyrettiğim oluşumlar bana çok basit geliyor.Bilmem belki de yanılıyorumdur.Yapılan yorumlarda program hiç bu açıdan değerlendirilmediği için ve aklımda hep bu soru olduğu için bugün söylemek istedim.Böylelikle de katılımcı yorumcularımızdan bu konuda eleştiri
bekliyorum.
Ben Katılmıyorum,Zaten Dinamizm Böyle tür yarışmaların tarzı avrupadada böyle... Bunu Basit olarak tanımlamak Yalnış... Ama Herkez Beğenmek Zorunda Değil :icon_shadeicon_s:
zaten beceremiyodu ben behsatın sunuculunu oldum olası sevmem söyle söyleyebilirsene hiç yakısmamıstı zaten
bencede sunucu değişse program daha iyi olabilir tabi tekrar yayınlanmaya başlarsa
Enesphoto42
16.02.2008, 16:50
bencede sunucu değişse program daha iyi olabilir tabi tekrar yayınlanmaya başlarsa
Evet 1 Sunucu Yüzünden bitirmeye gerek yok bence..!
axess_kızı
16.02.2008, 21:44
arkadaşlar söyle söyleyebilirsen kaldırılmamaış galiba bu hafta var bn show tv nin sitesine girdim yayın akışlarına baktım pazartesi gününden itibaren var die gözüküo yine aynı saatte aynı sitede yukarda eğlence programları die bi link var oraya tıklarsanız sizde görebilirsiniz ordada programın ismi yazıo bnce kaldırılmış olsaydı orda yazmazdı... çünkü yanlış bilgi içerio olurdu site yani yinede ne kadar doğru bilmiorum valla
Enesphoto42
16.02.2008, 23:16
arkadaşlar söyle söyleyebilirsen kaldırılmamaış galiba bu hafta var bn show tv nin sitesine girdim yayın akışlarına baktım pazartesi gününden itibaren var die gözüküo yine aynı saatte aynı sitede yukarda eğlence programları die bi link var oraya tıklarsanız sizde görebilirsiniz ordada programın ismi yazıo bnce kaldırılmış olsaydı orda yazmazdı... çünkü yanlış bilgi içerio olurdu site yani yinede ne kadar doğru bilmiorum valla
O bölümü geç aktive ettiklerinide Biliyorsundur Umarım :icon_shadeicon_s:
yarışma bitmesinn yaa:(:(
yasmin82
25.02.2008, 11:08
merhaba. bende bu akşam arandım . yarışmanın başlayıp başlamadığını bile bilmiyodum . çalıştığım saatlere geliyormuş meğer..
yarın akşam 19,00 için görüşmeye çağırdılar.ilk gidişte neler oluyor bilgi verebilirmisin . yalnız adresi not edemedim. bir tek metin oktay tesislerini hatırlıyorum . sende oraya mı gitmiştin. adres bilgisi verirsen çok sevinirim. ya da bilen arkadaşlar varsa verirse çok sevinirim..herkese bol şans..
merhaba duygu , bende dün akşam arandım ikimizde aynı zamanda orada olucaz sanırım , bende mtin oktay tesisleri olarak aldım adresi , internetten açık adresine bi bak istersen ve bende calısıyorum nasıl olucak bilmiyorum ve ikimizede şans diliyorum...
ben de yarısmayı duydugumda gecenlerde bi kanalda benzerini gordugum yarısmanın benzeri olucagını ve cok sevmicegimi dusunmustum ama gercekten acun ılıcalı productions imazlı bütün yapımlar gibi bu da izleyene cok keyif veren bi yarısma olmus gercekten de tebrikler
süper bir yarısma bende ilk basladıgı gunden itibaren izliyorum super harıka gercekten butun zamanımı bu yarısmayı ızlıyerek gecırıyom tek kelımeyle fantastık
Enesphoto42
29.02.2008, 22:45
söyle söyleyebilirsen pazar akşamı saat 22.30 yeniden başlıyormuş.
Bu Güzel Haber İçin Teşekkürler... :icon_shadeicon_s:
ali_ultra_gs
01.03.2008, 15:40
arkadaşlar beni söyle söyleyebilirsen yarışmasının elemelerine istanbula çağırdılar fakat ben bandırmalı olduğum için orasını tam olarak bilmiorum fakat yinede gitmeyi düşünüyorum.Anjak ben beni arıyıp çağırdıklarından sonra bir çok defa aramama rağmen tele cvp gelmedi ve ben adresi tam olarak öğrenemedim bu konu hakkında nerden yardım alabilirm
axess_kızı
02.03.2008, 12:43
yaaa yarışma başlıo en sonunda ilk gördüğümde okadar çok sevindimki anlatamam ama sunucular şeyda veya açelya deil çünkü şarkı söylüolardı programın reklamında ama olsun sonuçta yarışma devam edio önemli olanda o deilmi zaten :D
Sinemeric
03.03.2008, 08:36
Selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün banada bi telefon geldi salı günü elemeye çağırdılar, daha önce elemelere katılmış olan arkadaşlarımız varmı ?? bi zahmet biraz bahsedebilirseniz.
yasmin82
03.03.2008, 12:41
Selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün banada bi telefon geldi salı günü elemeye çağırdılar, daha önce elemelere katılmış olan arkadaşlarımız varmı ?? bi zahmet biraz bahsedebilirseniz.
baştan sona program izletiyorlar , yani canlı çekiliyor size izliyosunuz.
3 saat falan sürüyor onun ardından 2-3 dk. lık bi mulakat ve ardından 10 gün içinde biz sizi arıycaz , olumsuz olursa hiç aramıycaz deniyor.Hepsi bu..
maynak_zgr
03.03.2008, 15:27
ya arkadaşlar bende başvurdum ama bana hala bi haber gelmedi.kabul edilmeyenleride arasalar ya böyle umut dünyasında yaşamasak:(
axess_kızı
03.03.2008, 16:25
Yaa Yarişmayi Eski Saatinde Yapsinlar Hergün Olsun Bide ; Pazar Günleri Geç Saatte Başlio Izleyemiorum Programada Bayiliorum Geç Saatte Olsun Ama Cumartesi Veya Cuma Günü Olsun Bari :(
axess_kızı
07.03.2008, 12:32
ya bncede hafta içi hergün olsun ama eski saatinde olsun pazar günü yerine cuma veya cumartesi yapsalar aslında daha çok izlenir çünkü parza günü geç saatte olduğu için yarın okul yüzündenn izleyemioruz :(
[yasmin sen yarışmadın henüz dimi . dün akşam bi kız vardı adı yasemin. Sen sandım ben :))
olumlu sonuç gelirse , yani yarışıcaksın derlerse haber verirsin olur mu????.):img-wink:
ayışığıı
26.03.2008, 14:25
söyle söyleyebilirsendeki sarkıcılardan biri popstar barısa benziyo belkide odur:icon_shadeicon_s:
evet popstar barış :icon_shadeicon_s:
by_system
04.04.2008, 21:24
Pop yerine daha farklı tarzlarda dahil olsa daha güzel olur bence....
yarışmanın yayınlanma gününü salı veya çarşamba akşam saatlerine alabilirmisiniz. Böyle takibi çok zor oluyor ama çok seviyorum ben bu yarışmayı tam bana göre sadece eğlenmek için bile katılmak isterim.:icon_shadeicon_s:
Anladım canım çalıştığım için sürekli git gel sorun olurmu olmaz mı diye düşünüyodum onun için sordum.Allah tanki işyerime çok uzak bi yer değil evime uzak ama bakalım görcez.
yani ben ankarada yaşıyorum ve çağırılırsam mutlaka gelmeyi düşünüyorum :)):img-punk:
izdüşümü
05.04.2008, 12:55
yani ben ankarada yaşıyorum ve çağırılırsam mutlaka gelmeyi düşünüyorum :)):img-punk:
arkadaşlar slm ben varmısın yokmusun hastasıyım ama bu söyle söyleyebilirsen i hiç izlemedim ne zaman başladı yayın saati ne zaman
pazar günleri başlıyoda saatini tam bilmiyorum.... eskiden pazar günü 22.30 daydı ama son 1 haftada erkene alındı akşam 5-6 gibi başlıyo galiba....:img-pipe1:
teşekkür ederim arkadaşım izlemeye çalışacam peki kim sunuyor onuda mı acun sunuyor
gizemliask88
30.04.2008, 12:43
:img-cray:ben de yarışmak istiyorum talihim yok bahtım kara böyle hayat batsın yere
mami_hyenas
04.07.2008, 12:39
:img-cray:ben de yarışmak istiyorum talihim yok bahtım kara böyle hayat batsın yere
yarısma kapandı galiba canım:img-pipe1:
pervin Azeri
27.07.2008, 17:48
yarishsaydim 100% kazanirdimm,iddaliyiimmmmmm,:img-pipe1:
uslu bahtiyar
14.08.2008, 19:32
bence güzel ama reklamında türk pop şarkıları dendiği halde yarışma sırasında slow şarkılarda çıkıyor
pervin Azeri
12.09.2008, 14:17
yarisma ne zaman baslicak bilen varmii???yani yine olcakmi yoksa artik kapandimii?
ulusalsef
13.09.2008, 09:39
behsat beyin sunumuyla ben begenmemiştim yarısmayı eger tekrar yapılıcaksa söyle söyleyebilirsen yarısmanın formatına uygun bir sunucu olmalı diye düşünüyorum:img-wink:
bahar 1983
03.10.2008, 14:03
ben o yarışmada sadece barış ı izlemiştim :)
No_ReLaX
09.10.2008, 17:28
Bence diğer yarışmalara göre çok basit tamamen şakı hazinene bağlı ne mantık ne şansla alakası yok.Sadece 1 bölümünü izledim 2.yi izleme gereksinimi duymadım Acun ılıcalıya saygısızlık etmek istemiyorum ama zaten diğer bütün yarışmaları tartışmasız süper ...
Merhabalar cok iyi bir yarishma
Kereşenli
17.11.2008, 18:04
Bu Show Türk'te neden yayında değil? Avrupa'da arkadaşım var ondan duydum.
mehmetankdemir
17.11.2008, 22:08
çooooooook güzel bir yarışma katılımcılar sunucular hepiniz harika insanlarsınız ::))))) öpüyorum sizi SAYGI VE SEVGİLER mehmet ANK
capodistria
18.11.2008, 10:16
Bir tatil gecesi olan Cuma akşamlarında neden yarışma yok? Bence hiç değilse eskisi gibi haftada 4 gün olmalı. Gözden uzak olan gönülden de olurmuş malum. Ayrıca güzel ve şirin kızları bu kadar erken yollamayın lütfen:) Ya da yenileri de güzellerden seçin. Eskilerden Derya, Banu yenilerden Deniz Pelit, Büşra, Gözde hatta Begüm vs erken gittiler yazık oldu. Gelenler de onların yerini tutmuyor kanımca.
bence eğlenceli bi yarışmaydı tekrar yayınlanabilir
DjKaLqSiz
24.12.2008, 09:50
vazla lafa gerek yok bence bir kemal sunal bir yılmaz guney bide ahmet kaya
şimdide acun abi bunlar gibi insanla r bi daha dunyaya gelirmi acaba acun abi sanada bu guzellikleri bize yasattığ,n için tşkler
kayaci61
26.12.2008, 19:27
beğenerek izliyorduk neden bittiki acaba?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.